Calendar
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

10 Day Online Retreat with Sandra Gonzalez and Wayne Coger

May 9 - May 19

Below is the schedule we have created for online retreats. We hope this accommodates most people’s time zones. The Retreat will be presented on the Zoom platform and our retreat coordinators will be available to help with any questions people may have about Zoom participation.

Please contact Reception at info@springwatercenter.org if you would like to participate in this retreat and/or if you have any questions.

Online Retreat Schedule

(All participant engagement in retreat is optional – with the exception 

of maintaining silence).

 

All times are in EDT.

 

Opening Day of Retreat

4:00-5:00 PM New Person Orientation

5:00-6:30 PM Break

6:30-6:55  PM 25-minute timed sitting

6:55-7:15  PM Break

7:15-8:00ish  PM Opening Talk followed by open sitting

8:00-8:20  PM Break

8:20-8:45  PM 25-minute timed sitting

8:45-8:52  PM Break

8:52-9:15  PM Actual tea and crackers, virtually

 

All Full Days of Retreat

8:00-8:05 AM           A few words by days talk giver about sitting (or silence)

8:05-8:30 AM    25-minute timed sitting

8:30-8:50 AM       Break

8:50-9:15 AM            25-minute timed sitting

9:15-10:30 AM      Break

10:30-10:55 AM       25-minute timed sitting

10:55-11:02 AM   Break

11:02-11:27 AM        25-minute timed sitting

11:27-11:34 AM    Break

11:34-12:15ish PM   Talk followed by open sitting

12:15ish-2:00 PM Break

2:00-2:25 PM           25-minute timed sitting

2:25-2:35 PM           Break

2:35 PM          Coordinator announcements, if needed

2:35-2:40 PM A few words by days talk giver about dialogue (or silence)

2:40-3:40 PM           Dialogue (small groups)

3:40-3:55 PM Dialogue completes (whole group) followed by open sitting

3:55-7:00 PM           Break

7:00-7:25 PM            25-minute timed sitting

7:25-7:32 PM Break

7:32-7:57 PM             25-minute timed sitting

7:57-8:04 PM            Break

8:04-8:29 PM           25-minute timed sitting

8:29-8:36 PM           Break

8:36-9:01 PM           25-minute timed sitting

9:01-9:30 PM                Actual tea and crackers – virtually

9:30 PM – 8:00 AM      Open sitting

 

Final Day of Retreat

Same as above until 3:30 PM (end of retreat)

3:30 PM Socialize and enjoy actual beverages and snacks – virtually!

 

 

Details

Start:
May 9
End:
May 19
Event Categories:
,